BB Residence nudi 19 vrhunski opremljenih soba i apartmana. Kreveti i namještaj ručne izrade vrhunske kvalitete, sa brandiranim rasvjetnim tijelima, finim tkaninama i prostranim kupaonicama čine ove sobe luksuznim, premium smještajem. Dekoraciju interijera upotpunjuju fotografije koje potpisuje fotograf Robert Marnika.

Više od polovice smještajnih jedinica je sa prostranim terasama. Sve su klimatizirane, hlađene i grijane, te opremljene sa LCD TV, mini-barom, sefom, besplatnim wi-fi i internet priključkom, prostranim kupaonicama površine 6 m2 sa hotelskom kozmetikom, ručnicima i fenom. Nalaze se na prvom katu i povezane su liftom sa prizemljem na kojem se nalazi recepcija i sala za buffet kontinentalni doručak. Garaža se nalazi na -1 etaži. Objekt sadrži ukupno 13 dvokrevetnih, 1 jednokrevetnu sobu i 3 Apartmana, Studio apartman, Apartman sa jednom spavaćom sobom i Apartman Comfort sa jednom spavaćom sobom od 30-40 m2. Apartmani se sastoje od kupaonica sa kadom/tušem s pripadajućim hotelskom kozmetikom, radijatorima, ručnicima i sušilom za kosu, spavaće sobe sa i bez balkona, pomoćnim krevetima u odvojenim prostorijama, LCD TV u svakoj prostoriji, mini kuhinje sa svim potrebnim posuđem i dodatnom posteljinom.

Dvokrevetna soba 25 m2

Air Conditioning, Flat-screen TV Balcony with view

Dvokrevetne sobe 25 m2, LCD TV, SEF, MINI BAR, WI-FI

Dvokrevetne sobe zauzimaju površinu od 25 m2, večina ih ima terase površine 6 m sa vanjskim stolom i stolicama.. Zbog svoje prostranosti idealne su za dulji boravak. Dostupne su sa king size krevetima. Mogu se koristiti za jednu i dvije osobe.

2

Standard occupancy

13

Rooms

Apartman Comfort 40 m2

Air Conditioning, Flat-screen TV, windows

Apartman Comfort 40 m2, LCD TV, SEF, MINI BAR, WI-FI

Apartman Comfort površine 40 m2, sastoje se od zasebnih soba sa bračnim krevetom za dvije osobe, te dvosjed za razvlačenje u predsoblju. Obe prostorije imaju svoj LCD TV. Opremljen je sa mini kuhinjom, kupaona sa tušem, sušilom za kosu i opremom. Može primiti maksimalno tri osobe.

3

Standard occupancy

2

Rooms

Apartman sa jednom spavaćom sobom 30 m2

Air Conditioning, Flat-screen TV, windows

Apartman sa jednom spavaćom sobom 30 m2, LCD TV, SEF, MINI BAR, WI-FI
Apartman je površine 30 m2 i ima zasebnu spavaću sobu u kojoj je posebno LCD TV kao i u dnevnom boravku. Opremljen je sa mini kuhinjom sa svom opremom. Kupaona ima kadu, sušilo za kosui sav inventara. Može primiti tri osobe.

3

Standard occupancy

1

Rooms

Studio Apartman 35 m2

Air Conditioning, Flat-screen TV, Balcony with view

Studio Apartman 35 m2, LCD TV, SEF, MINI BAR, WI-FI
Studio Apartman površine je 35 m2. Opremljen je sa king size krevetom te može primiti dvije osobe a na dvosjedu za razvlačenje još jednu osobu. Soba je sa balkonom i mini kuhinjom sa svom potrebnom opremom. Kupaona ima kadu, sušilo za kosu i svu kupaonsku kozmetiku. .

3

Standard occupancy

1

Rooms

Family luxury apartments 75 m2

Air Conditioning, Flat-screen TV, Balcony with view

Luxury three bedroom family Apartman 125 m2, LCD TV, SEF, WATER KETTLE, WI-FI

Obiteljski luksuzni apartman površine 125 m2 sadrži tri prostrane dvokrevetne sobe te balkon, a smještajne jedinice mogu ukupno primiti šest osoba. Apartman ima veliku kuhinju s hladnjakom, pećnicu, mikrovalnu pećnicu te perilicu posuđa, prostranu blagovaonicu i dnevni boravak, LCD TV, terasu te dvije velike kupaonice. Sve sobe su za nepušače, a pušenje je dopušteno jedino na balkonu.

6

Standard occupancy

2

Rooms